تبلیغات
چای لاغری و تناسب اندام و چربی سوزی - تغذیه مادر در دوران شیردهی

امروز:

تغذیه مادر در دوران شیردهی

» نوع مطلب : عمومی ،عمومی ،غذاها ،

تغذیه مادر در دوران شیردهی

خوشبختانه امروزه در کشور ما، اکثر مادران نوزاد و کودک خود را با شیر خود تغذیه می‌کنند. این روند و تفکر افتخار آمیز مادران ناشی از عوامل زیر بوده است:

خوشبختانه امروزه در کشور ما، اکثر مادران نوزاد و کودک خود را با شیر خود تغذیه می‌کنند. این روند و تفکر افتخار آمیز مادران ناشی از عوامل زیر بوده است:
 

1- مادران قبل از حامله شدن و در دوران آبستنی، درک کرده و اعتقاد پیدا کرده‌اند که بهترین ماده غذایی برای کودکشان شیر خودشان است.

2- پزشکان و متخصصان تغذیه به فواید این ماده غذایی یعنی شیرمادر که خداوند متعال بعد از زایمان در پستان مادر می‌آفریند، پی برده‌اند و تحقیقات و پژوهش‌ها هر روز ارزش بیشتر شیر مادر را آشکار می‌سازد.

3- در حال حاضر مراکز و بخش‌های زایمان، تمام امکانات را برای شیردادن مادر پس از زایمان فراهم می‌نمایند تا مادر بتواند به راحتی نوزاد خود را شیر دهد.

4- شوهر، اقوام و بستگان نیز در این زمینه از مادر حمایت می‌کنند تا او بتواند نوزاد را از شیر خود تغذیه کند. از طرف دیگر مواد غذایی کمکی نیز در سن 6 ماهگی به کودک شیرخوار داده می‌شود تا نیازهای‌ تغذیه‌ای او را به طور کامل برآورده سازد.
 

نیاز مادر شیرده به مواد غذایی
انرژی:
نیاز به یک مادر شیرده به انرژی، 500 کالری بیشتر از میزان است که یک خانم در حالت عادی و با همان ‌قد و وزن نیاز دارد. این نیاز ناشی از علل زیر است:

1- مادر شیرده به طور متوسط 750 میلی‌لیتر شیر در 24 ساعت تولید و ترشح می‌کند. (550 تا 1200 میلی لیتر). برای تولید این مقدار شیر، 500 کیلوکالری انرژی لازم است. در هنگام بارداری پستان مادر رشد می‌کند و سلول‌های اختصاصی تولید شیر به وجود می‌آید، ولی پس از تولد، تولید شیر وابسته به مکیده شدن پستان مادر به وسیله کودک است. هر چه نوزاد بیشتر مک بزند، شیر بیشتری ترشح می‌شود. خستگی، اضطراب و نگرانی مادر موجب کم شدن تغذیه مادر شده  و تولید شیر را کاهش می‌دهد.

2- در دوران بارداری‌ چربی در بدن مادر تجمع می‌یابد. پس از زایمان برای سوزاندن چربی‌هایی که در بدن و پستان مادر ذخیره شده است. مقداری انرژی لازم است تا چربی‌ها در هنگام شیردادن سوخته شود.

محدودیت‌های غذایی بعد از تولد نوزاد، موجب کاهش ترشح شیر می‌شود و سلامت مادر را تهدید می‌کند. اگر مادر اضافه وزن داشته باشد، با وجود دریافت مواد غذایی کافی به تدریج وزن خود را از دست می‌دهد. این کاهش وزن مخصوصاً در ماه‌های اول شیردهی بیشتر است، به هر حال مادر شیرده می‌تواند با کم‌کردن مقدار انرژی دریافتی، وزن خود را کم می‌کند و شیر کافی نیز تولید می‌کند. اگر مادری لاغر اندام باشد و غذا و انرژی کمی به او برسد موجب کم شدن شیر می‌گردد.
 

پروتئین:
نیاز مادر شیرده به مواد پروتئینی در دوران شیردهی حدود 65 گرم در 6 ماه اول و 62 گرم در 6 ماه دوم شیردهی می‌باشد. این مقدار حدود 15 تا 20 گرم بیشتر از مقداری است که یک خانم در حالت عادی نیاز دارد  تحقیقات نشان داده است که خوردن بیشتر از اندازه مواد پروتئینی مانند شیر و گوشت، شیر مادر را زیادتر نمی‌کند.
 

چربی:
مقدار چربی موجود در شیر مادر، بستگی به میزان چربی غذایی مادر دارد. بنابراین تغییر مقدار و نوع چربی در رژیم غذایی مادر شیرده، موجب تغییر چربی شیرمادر می‌گردد. اگر مادری در دوران شیردهی چربی نخورد چربی‌های ذخیره شده در بدنش سوخته می‌شود. مقدار کلسترول شیرمادر در حدود 10 تا 20 ملی‌گرم در 100 میلی‌لیتر شیر می‌باشد. بنابراین کودک در شبانه روز مقدار 100 میلی‌گرم کلسترول از شیر مادر دریافت می‌کند. مقدار کلسترول شیر مادر با رژیم غذایی او تغییر نمی‌کند ولی با ادامه شیر دادن به تدریج کاهش می‌یابد.
 

کلسیم:
در دوران شیردهی نیاز مادر شیرده به کلسیم مانند دوران آبستنی یعنی حدود 1200 میلی‌گرم در 24 ساعت است. این مقدار 400 میلی‌گرم بیشتر از مقدار مورد نیاز زنان در حالت عادی است.
شیر یکی از مواد غذایی است که مادر شیرده می‌تواند مصرف کند تا کلسیم کافی به بدن او برسد. اگر مادر شیرده نسبت به شیر آلرژی و حساسیت دارد یا حقیقتاً شیر را دوست ندارد، باید کلسیم رژیم غذایی او با خوردن 1000 میلی‌گرم کلسیم به صورت قرص یا شربت تامین گردد.
 

ملح آهن:
مادر شیرده از راه شیر، آهن زیادی دفع نمی‌کند. بنابراین نیاز مادر شیرده به آهن مانند یک خانم جوان یعنی 15 میلی‌گرم در روز می‌باشد. در صورتی که در دوران آبستنی نیاز مادر باردار دوبرابر یعنی 30 میلی‌گرم در روز می‌باشد.
 

ملح روی:
نیاز مادر شیرده به روی در دوران شیردهی بیشتر از دوران آبستنی است، زیرا مقدار روی شیر مادر در خلال چند ماه اول به تدریج کاهش می‌یابد. اگر مادر خود دچار کمبود روی باشد، مقدار روی شیر او نیز کم است. بنابراین توصیه می‌شود مادر شیرده روزانه 12 تا 14 میلی‌گرم روی از راه غذا دریافت کند.
 

آب:
در دوران شیردهی، مادر به حدود 2 لیتر مایع در شبانه روز نیاز دارد (8 لیوان) مادر باید هر نوبت که به نوزاد یا شیرخوار خود شیر می‌دهد، یک لیوان مایعات (شیر یا آب میوه) مصرف کند تا دچار کم‌آبی بدن نگردد. بعضی از مادر ناآگاه تصور می‌کنند اگر مادر آبستن بیشتر مایعات بخورد، شیر او بهتر و بیشتر می‌شود. بعضی تصور می‌کنند اگر مایعات بیشتر بخورد، شیر او آبکی می‌گردد. این تصورات علمی نیست و حقیقت ندارد. میزان مصرف مادران شیرده باید برحسب میل و رغبت او نسبت به مایعات باشد. اگر مادر شیرده مایعات کم بخورد، ادرار او کم می‌شود ولی شیر او کم نخواهد شد.

چای لاغری

تناسب اندام یک لذت و نشاط بی مانند و اعتماد بنفس افزونی را برای فرد به ارمغان می آورد شاید یکی از دلایل آن ایجاد جذابیت و مقبولیت در فرد بواسطه زیبایی اندام و به تبع آن خوش لباس بودن آن است و ابعاد سلامتی آن نیز که نیازی به توضیح نیست ولی لاغری به چه قیمت و با چه روشی ....کم کردن وزن تنها در زمانی می تواند مورد تایید کارشناسان باشد که ایمنی فرد از هر بابت تامین شود و کاهش وزن ناشی از کم شدن میزان توده چربی انباشته شده در اندام های مختلف باشد . برخی روش های نا درست و عموما درآمد زا برای متولیان با ایجاد مشکلات عصبی  و روانی و جسمی تنها بر کاهش آب بدن و کم کردن ذخایر حیاتی انرژی عمل میکنند که بعد از قطع روش کاملا وزن به حالت اول باز گشته و ضرر های اتفاق افتاده در وجود فرد باقی می ماند .

کاهش وزن یک موضوع تقریبا همه گیر شده  است. پیدا کردن  یک راه و روش و سبک و متد برای لاغری واقعی که فرد را به زیبایی و تناسب اندام برساند  به یک نیاز عمومی بدل شده است . لاغری اندام و لاغرشدن عمومی و یا لاغری موضعی و کاهش وزن و سایز بدن نیازمند عمل به یکسری اصول کلی و اساسی است که چای لاغری دکترسینا  به شکل بسیار دقیق به مرتفع نمودن بسیاری از آنها می پردازد . چای لاغری با تکیه بر خواص خود موجب میگردد تا با ایمنی و سلامت کامل متابولیسم سیر چربی سوزی را آغاز و تداوم بخشد . گیاهان داروئی دارای برخی خصوصیات منحصر بفرد هستند که هیچ فرمولاسیون شیمیایی توان رقابت با آن را ندارد . بشکل بسیار موثر چای لاغری موجب میگردد تا  :

1-      اشتهای کاذب را از بین میبرد و با کم کردذن اشتها از ورود انرژی و کالری های زائد و مازاد بر نیاز بدن می کاهد .

2-      چربی های موجود در غذا غیر قابل جذب می نماید و از این راه انباشت توده های چربی را کنترل می نماید . ( بانداژ نمودن  لیپید ها )

3-      با افزایش سوخت و ساز و آغاز وضعیت چربی سوزی  توده های چربی انباشته شده در اندام های بدن مانند شکم و پهلو ها و ران ها را شکسته و تبدیل به انرژی مصرفی میکند و رفته رفته  از حجم و وزن اندام های چاق کم و کمتر مینماید .

4-      چربی های رسوب کرده در داخل رگهای خونی را سوزانده و بر سلامتی  قلب و عروق می افزاید تا نشاط بیشتری به مصرف کننده عرضه گردد.

5-      چربی خون و قند خون و فشار خون را تحت کنترل درآورده و از بیماریهای بسیاری پیشگیری می کند و از میزان سلامتی را افزایش می دهد.

6-      تامین ویتامین ها و عناصر کمیاب که عمده ترین اثر آنها در ایجاد نشاط و شادابی و زیبایی و تقویت پوست و مو است . رنگدانه های طبیعی موجود موجب میشود تا رنگ و روی جذاب تری را ایجاد نموده و عوارض ناشی از ضعف پوست و مو را بکلی از بین برده و بر زیبایی پایه ای و طبیعی مصرف کننده بیافزاید .

چای لاغری بسیار آسان و ذائقه پسند و با هر مزاقی سازگار  است . همراه  چای  معمولی نیز قابل استفاده است  و هیچ طعم و بوی خاصی  ندارد . کاهش وزن با چای لاغری  به هر اندازه غیر قابل بازگشت و کاملا ماندگار است زیرا که مکانیسم کار آن دقیقا طبیعی است و مانند داروهای شیمیایی مضر و موقتی نیست . 

چای لاغری خصوصیات منحصر بفرد و  ویژه ای  دارد و به ایت علت است که به عنوان  بهترین محصول لاغری شناخته  است . بدون عوارض جانبی بودن چای لاغری از مهمترین  خصوصیات ممتازی است که اشتیاق حداکثری  استفاده کنندگان را بوجود می آورد . یکی از زیان های لاغری شدن های  غیر اصولی که با استفاده از قرص های لاغری ضرر رسان بوقوع می پیوندد چین و چروک شدن و تیره شدن پوست بدن علی الخصوص پوست دست و صورت است که بشدت از زیبایی فرد کاسته و فرد را از مبادرت به مصرف آن ها پشیمان میکند ولی چای لاغری دکترسینا  برخلاف آنها با روشن و شفاف نمودن پوست کاهش چین و چروک و جوش های  پوستی و صاف و کشیده نمودن پوست همگام با کاهش حجم اندامها بر زیبایی فرد می افزاید که در نوع خود یک ویژگی منحصر بفرد و رقابتی فوق العاده است.

  این درحالی است که قرص های لاغری  با ایجاد فشارها و عوارض گوناگون هم ضرر های مختلف را بر مصرف کننده تحمیل میکنند و هم اینکه هرگونه کاهش وزن درآنها موقتی و گذرا است ولی لاغری با چای لاغری واقعی و ماندگار و  بدون ضرر است . مصرف کنندگان با علم به این موضوع اساسی است که تمایل افزونی به مصرف چای لاغری دکترسینا نشان داده و قرص های چربی سوز و لاغرکننده استفاده نمی کنند. لذت تناسب اندام و جذابیت امتیاز غیر قابل چشم پوشی برای آنهایی است که به سلامتی و ارتباطات اجتماعی ارزش قائل هستند بسیار ارزشمند است . چای لاغری درست همان نیازی است که می تواند لایه ضخیم چربی ها را از تن بد آورد و زیبایی نهفته شما را هویدا سازد .

قیمت :  20 هزار تومان

روی دکمه اضافه به سبد خرید کلیک کرده و آدرس بدهید .

نیازی به واریز کرن به حساب نیست :مامور اداره پست هنگام تحویل دادن بسته پول را از شما خواهد گرفت .


09198428966    






نوشته شده در : پنجشنبه 28 مرداد 1389  توسط : زیبا مانكن.    نظرات() .

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.